Perjalanan Hidup Yang Singkat

Lirik Lagu Suket Teki - Didi Kempot


SUKET TEKI
Didi Kempot

Aku tak sing ngalah
Trima mundur timbang lara ati
Tak uyak-a wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lila tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra bisa digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sapa wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dhewe
Tak tandur pari jebul thukule malah suket teki

Reff :
Paribasan awak urip kari balung
Lila tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra bisa digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sapa wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dhewe

Tak tandur pari jebul thukule malah suket teki

Oh Tak tandur pari jebul thukule malah suket teki



Wr.